آشنایی با مزایا و معایب درب سکشنال

آشنایی با مزایا و معایب درب سکشنال درب سکشنال جایگزین مناسب درب‌های کرکره‌ای و دیگر درب‌های پا

توسط مدیر سایت در 29 مهر 1403

آشنایی با مزایا و معایب درب سکشنال

درب سکشنال جایگزین مناسب درب‌های کرکره‌ای و دیگر درب‌های پارکینگ است. در فضاهایی که کمبود فضا در ارتفاع و محیط وجود دارد این درب بسیار کارایی دارد. درب‌های سکشنال، مانند دیگر درب‌های پارکینگی، مزایا و معایبی دارند. آیا از مزایا و معایب این درب‌ها قبل از خرید، آگاه هستید؟ در ادامه دربارۀ مزایا و معایب درب سکشنال می‌خوانیم.

درب سکشنال چیست؟

درب سکشنال یا درب زیر سقفی، نوعی درب اتوماتیک است که اغلب به دلیل کمبود فضا و ارتفاع سقف پارکینگ از آن استفاده می‌شود. درب‌های سکشنال ممکن است یک تکه یا چند تکه باشند. درب سکشنال چند تکه، از چند پنل از جنس فولاد، چوب، پلاستیک یا آلومینیوم ساخته شده است. ممکن است برای انتخاب درب پارکینگ، بین درب‌های کرکره‌ای یا درب سکشنال مردد باشید. پس بهتر است با مزایا و معایب درب سکشنال آشنا شوید تا بتوانید انتخابی صحیح داشته باشید.

  • درب‌های سکشنال ایمنی بالایی دارند. این درب‌ها، در صورت قطعی برق به سیستم خلاص کننده مجهز هستند. این سیستم خلاص کن به شما کمک می‌کند، هنگام قطعی برق، به‌صورت دستی در را باز و بسته کنید.
  • در صورتی که خرابی یا مشکلی برای یکی از پنل‌های درب سکشنال چند تکه روی دهد، به‌راحتی، همان پنل تعویض یا تعمیر می‌شود و نیاز به تعویض کل درب نخواهد بود.
  • این درب‌ها از تنوع ابعاد، رنگ و جنس بسیار متنوعی برخوردارند و این دست شما را برای انتخابی مناسب و بهینه، باز می‌گذارد.
  • این درب‌ها باعث زیبایی محیط می‌شوند. برای کارگاه‌های اطراف شهر که امکان نوسازی ظاهرشان به‌صورت کلی وجود ندارد، نصب درب سکشنال می‌تواند به زیبایی بصری محیط کمک کند.
  • درب‌های سکشنال به دلیل وجود بلبرینگ‌های با کیفیت و نوع حرکت عمودی، بسیار آرام و بی‌صدا کار می‌کنند و برخلاف دیگر درها سر و صدا تولید نمی‌کنند.
  • به دلیل استفاده از فوم پلی‌اورتان در درب‌های زیر سقفی، این درها می‌توانند نقش عایق صوتی و حرارتی را بازی کنند. این ویژگی، برای کارگاه‌های خارج از شهر که در فضایی قرارگرفته‌اند که گرم و سرد نگه‌داشتن آنجا مشکل است، مزیت بسیار مهمی است.
  • یکی دیگر از مزایای درب سکشنال این است که این درب، امکان نصب پنجره و در نفررو دارد. در فضاهایی که امکان ایجاد در نفرروی دیگری وجود ندارد یا نیاز به پنجره وجود دارد، این مزیت کارایی بسیاری دارد.

معایب درب سکشنال

  • درب‌های سکشنال از دیگر درب‌های پارکینگی گران‌تر هستند. دلیل آن، جنس به‌کار رفته در این درب‌ها و سیستم خاص آن است. درب‌های سکشنال علاوه بر پنل به چرخ و ریل هم نیاز دارند. کیفیت بالای این چرخ و ریل‌ها می‌تواند بر قیمت درب سکشنال تأثیر بگذارد و قیمتش را افزایش دهد. به‌علاوه موتور به‌کاررفته در این درب‌ها گران‌تر است.
  • درب‌های سکشنال به دلیل داشتن اجزای مکانیکی و پیچیدۀ متفاوت (چرخ، ریل و موتور) سیستم نگهداری پیچیده‌تر و نیاز به توجه بیشتری دارند.
  • درب سکشنال نیاز به فضای بزرگی زیر سقف دارد. اگر محیط مورد نظر شما سقف نداشته باشد برای نصب درب سکشنال مناسب نیست. در ساختمان‌های شمالی که درب پارکینگ مسقف نیست، نمی‌توان از درب سکشنال استفاده کرد. در محیط‌های صنعتی بزرگ هم به دلیل مسقف نبودن احتمالی درب پارکینگ، این درب‌ها قابل استفاده نیستند.
  • درب‌های سکشنال برای کاربرد در فضاهای شهری و صنعتی زیبا نیستند و بهتر است از درب‌های کرکره‌ای به‌جای آن استفاده کرد. درب سکشنال برای پارکینگ کارخانه‌های کوچک، آتش‌نشانی، سوله‌ها و کارگاه‌ها بسیار مناسب است.
  • نصب درب سکشنال نسبت به نصب درب‌های کرکره‌ای و دیگر درب‌های پارکینگ پیچیده‌تر است و نیاز به نصاب حرفه‌ای دارد.

نتیجه‌گیری

حال که با مزایا و معایب درب سکشنال آشنا شدید، می‌توانید با خیال آسوده تصمیم بگیرید. البته اگر قبل از خرید با ویژگی های درب سکشنال آشنا شوید راحت‌تر می‌توانید برای خرید تصمیم بگیرید.



منبع
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن