خواص سیر سیاه طریقه مصرف 9

سیر سیاه چیست؟ بررسی خواص، عوارض و طریقه مصرف سیر سیاه مرهم طب

این غذای فوق‌العاده، کالری و چربی کمی دارد و در عین حال یک ماده مغذی قدرتمند نیز دارد. شیرینی طبیعی آن می تواند بدون اتکا به مواد پرکالری، به عطر و طعم بیافزاید. با اضافه کردن سیر سیاه در وعده های غذایی، می توانید هر وعده را خوش طعم و لذت بخش‌تر کنید و در عین حال میزان کالری دریافتی خود را کنترل کنید. به این صورت که سیر را در دستگاه های خاصی که دما و رطوبت مشخصی دارند در مدت زمان ۴۰ الی ۹۰ روز قرار می‌دهند. در این فرایند آلیسین موجود در سیر به آنتی اکسیدان تبدیل میشود و به همین دلیل بوی بد سیر سفید از بین میرود. در طب آیورودا، سیر به دلیل فواید بالقوه آن در درمان انزال زودرس (PE) شناخته شده است.

در ادامه درباره خواص ، طریقه مصرف و همچنین عوارض سیر سیاه بیشتر توضیح خواهیم داد. افرادی که به طور طبیعی فشار خون پایینی دارند یا از داروهای کاهنده فشار خون استفاده می‌کنند، باید در مصرف آن احتیاط کنند. مصرف زیاد سیر سیاه ممکن است باعث افت شدید فشار خون شود که منجر به سرگیجه، ضعف و حتی غش می‌شود. مخلوط سیر سیاه با عسل یا روغن زیتون یک ترکیب تقویتی عالی برای بدن است که می‌توان آن را روزانه مصرف کرد. چند حبه سیر سیاه را در آب گرم قرار داده و اجازه دهید برای چند دقیقه دم بکشد.

مواد مغذی سیر سیاه چند برابر بیشتر از سیر سفید است.این محصول را می توان به راحتی خام مصرف کرد. سیر سیاه با وجود ظاهرش، عضو متفاوت از خانوده سیر سفید نیست.این سیر ابتدا در کشور کره کشف شد و حدود پنج سال پیش به بازار بهداشت و مواد غذایی معرفی شد. زمانی که سیر سفید را به مدت 40 روز در معرض گرما و رطوبت با دقت کنترل شده قرار می دهند سیر سیاه تهیه می شود. به دلیل خاصیت رقیق‌کنندگی خون، توصیه می‌شود که مصرف سیر سیاه حداقل دو هفته قبل از عمل جراحی قطع شود تا خطر خونریزی حین جراحی کاهش یابد.

به همین دلیل، توصیه می‌شود این افراد قبل از اضافه کردن سیر سیاه به رژیم غذایی خود با متخصص زنان مشورت کنند. این ماده غذایی با تحریک تولید ملاتونین (هورمون تنظیم‌کننده چرخه خواب) به شما کمک می‌کند که سریع‌تر بخوابید و خواب بهتری را تجربه کنید. سیر سیاه برای اندام‌های مختلف بدن مفید است و احتمال بیماری را کاهش می‌دهد. شما همچنین می‌توانید سیر سیاه را به‌تنهایی بخورید، زیرا در مقایسه با سیر خام طعم ملایم‌تری دارد.

فرآیند تخمیر که در تولید سیر سیاه انجام می‌شود، باعث افزایش سطح آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات ضدالتهابی می‌شود که نقش مهمی در مقابله با عوامل بیماری‌زا دارند. این ترکیبات، مانند پلی‌فنول‌ها و فلاونوئیدها، به کاهش استرس اکسیداتیو کمک کرده و سلول‌های ایمنی را تقویت می‌کنند. علاوه بر این، سیر سیاه می‌تواند به تنظیم سطح قند خون کمک کند که این امر به طور غیرمستقیم از آسیب‌های قلبی ناشی از دیابت جلوگیری می‌کند. این ویژگی‌ها سیر سیاه را به یک گزینه قدرتمند برای حمایت از سلامت قلب و عروق در بلندمدت تبدیل کرده است. مطالعات نشان داده‌اند که مصرف منظم سیر سیاه می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی-عروقی را تا حد زیادی کاهش دهد.

با این حال، تاثیری روی تری‌گلیسیرید، کلسترول بد یا کلسترول تام نداشت. اگرچه خیلی‌ها ممکن است با سیر سیاه آشنا نباشند و تنها از سیر معمولی در خوراک‌های خود استفاده کنند، سیر سیاه می‌تواند یک افزودنی خوشمزه به شمار برود که تنوع بیشتری به غذاهای شما می‌دهد. سیر سیاه علاوه بر داشتن حبه های سیاه، طعم بسیار دلنشین تری دارد و قوام چسبناک تری نسبت به سیر خام دارد. در هفته اول ممکن است که ته بوته‌ها نیم‌سوز و پوست آنها قهوه‌ای شود. حدود روز چهاردهم، سیرها سیاه و سفت می‌شوند و هفته بعد از آن سیرها شروع به چروک‌شدن می‌کنند و پوستشان شل می‌شود.

یک حبه سیر ۳ گرمی تقریباً هیچ کالری ندارد و اگر کل حبه را مصرف کنید، تنها ۴ کالری به مصرف روزانه شما اضافه می‌شود. از آنجا که سیر سیاه مدت زمان زیادی نیست که به بازار امده و خیلی ها اشنایی زیادی با آن ندارند بنابراین حرف های زیادی درباره این محصول به گوش میرسد که ممکن است همه انها درست نباشند. پیشنهاد ما برای خرید سیر سیاه مراکزی هستند که به صورت عمده روی این محصول کار میکنند. چرا که این مراکز با انواع سیر سیاه آشنایی کامل دارند و همچنین میتوانید انواع سیرسیاه را بر اساس مدت زمان تخمیر آن ها جداسازی کنید و آن را خریداری کنید. سیر سیاه ریز دلیل بر بد بودن سیر سیاه نیست ولی هر چه درشت تر باشند کیفیت بهتری دارند. اما، ما به شما توصیه می کنیم که صبح بخورید تا کالری سیر سیاه به بهترین نحوه ممکن جذب بدن شما شود.

اگر نگرانی، آسیب یا شرایط خاص سلامتی دارید، همیشه بهتر است قبل از ایجاد تغییرات قابل توجه در رژیم غذایی خود با یک متخصص مراقبت‌های بهداشتی و تغذیه مشورت کنید. سیر سیاه می‌تواند به محافظت از کبد در برابر آسیب‌های ناشی از قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی، داروها، الکل و میکروب‌ها کمک کند. پژوهش‌های جانوری با آزمایش روی موش‌ها نشان داده‌اند که سیر سیاه دارای خواص محافظتی از کبد است و در صورت آسیب دیدن کبد می‌تواند جلوی آسیب‌های بیشتر کبدی را بگیرد. پژوهش‌گران پی برده‌اند که عصاره‌ی سیر سیاه می‌تواند برای از بین بردن سلول‌های سرطانی ریه، سینه، معده و کبد کارآمد باشد.

شرکت‌کنندگان قرص‌های سیر معادل حدود دو گرم سیر تازه را در روز مصرف کردند. تمدن‌های باستان از سیر برای کاهش خستگی و بهبود توانایی کاری کارگران استفاده می‌کردند. ورزشکاران المپیک در یونان باستان نیز برای بهبود عملکرد خود سیر مصرف می‌کردند. علاوه بر این، حاوی ترکیبی به نام اس-آلیل سیستئین است که این ماده متابولیسم چربی و مصرف انرژی را افزایش می دهد.

همچنین می تواند حافظه را بهبود بخشیده و سایر عملکرد های مربوط به مغز را نیز ارتقاء دهد. سیر سیاه با خواص ضدالتهابی خود می‌تواند به کاهش درد مفاصل و التهاب کمک کند. این خاصیت به‌ویژه برای افرادی که از آرتروز یا بیماری‌های التهابی رنج می‌برند، مفید است.


شامپو سیر سیاه پرژک برای ریزش مو
شامپو سیر سیاه پرژک برای چی خوبه
شامپو سیر سیاه پرژک دیجی کالا
سیر سیاه و پروستات
سیر سیاه تقلبی
سیر سیاه ترب
سیر سیاه تک راینا
سیر سیاه تخمیر شده
سیر سیاه تازه
سیر سیاه تخمیری